Home FASHION & BEAUTY Fashion WANT: deze sneakers van Nike zijn geïnspireerd op het glazen muiltje van...

WANT: deze sneakers van Nike zijn geïnspireerd op het glazen muiltje van Assepoester

Nike
Nike

Een paar hoge hakken mag niet in je schoenenkast ontbreken, maar meestal trekken we toch onze favoriete sneakers aan. Comfort boven alles! Nu hadden ze bij Nike een geweldig idee, want ze hebben namelijk sneakers ontworpen die geïnspireerd zijn op het glazen muiltje van Assepoester. Best of both worlds, toch?

Wie het schoentje past

De sneakers worden gereleased als een klassiek Air Force 1-model, maar dit exemplaar heeft voor de gelegenheid een extra touch gekregen. De schoenen zijn namelijk bezet met pastelkleurige pailletten en wij waren meteen verliefd. So pretty!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De sneakers kregen de toepasselijke naam ‘Glass Slipper’ met zich mee en het zijn de prinsessenschoenen waar we altijd al van gedroomd hebben (maar dan zonder hak en met veters).Deze pareltjes zijn vanaf vandaag beschikbaar bij Nike en kosten je ongeveer 175 euro. Hopelijk heb jij je dus nog niet al te hard laten gaan op deze eerste soldendag!

Lees ook: