Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Nike

WANT: deze sneakers van Nike zijn geïnspireerd op het glazen muiltje van Assepoester

Een paar hoge hakken mag niet in je schoenenkast ontbreken, maar meestal trekken we toch onze favoriete sneakers aan. Comfort boven alles! Nu hadden ze bij Nike een geweldig idee, want ze hebben namelijk sneakers ontworpen die geïnspireerd zijn op het glazen muiltje van Assepoester. Best of both worlds, toch?

Wie het schoentje past


 

De sneakers worden gereleased als een klassiek Air Force 1-model, maar dit exemplaar heeft voor de gelegenheid een extra touch gekregen. De schoenen zijn namelijk bezet met pastelkleurige pailletten en wij waren meteen verliefd. So pretty!


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


De sneakers kregen de toepasselijke naam ‘Glass Slipper’ met zich mee en het zijn de prinsessenschoenen waar we altijd al van gedroomd hebben (maar dan zonder hak en met veters).Deze pareltjes zijn vanaf vandaag beschikbaar bij Nike en kosten je ongeveer 175 euro. Hopelijk heb jij je dus nog niet al te hard laten gaan op deze eerste soldendag!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '