Home FASHION & BEAUTY Beauty Victoria Beckham brengt lipsticklijn uit die geïnspireerd is op Posh Spice

Victoria Beckham brengt lipsticklijn uit die geïnspireerd is op Posh Spice

Time to spice up your life!

victoria beckam lipsticklijn
© Getty

Voor een reünie van de Spice Girls bedankte Victoria Beckham, maar de ontwerpster haalt nog steeds veel inspiratie uit haar tijd als Posh Spice. Zo brengt ze met haar beautymerk namelijk een lipsticklijn uit die geïnspireerd is op haar alter ego. Time to spice up your life!

De Spice Girls waren een groot onderdeel van onze jeugdjaren, dus wanneer een van de dames met een nieuwigheid op de proppen komt, krijgen we meteen een gevoel van nostalgie. Iets wat ook nu het geval is, want Victoria Beckham brengt namelijk een lipsticklijn uit die gebaseerd is op haar alter ego.

Posh Lipstick

Eerder deze week liet Victoria al een sneak peek zien op Instagram, maar ondertussen is de lipsticklijn al beschikbaar op haar website Victoria Beckham Beauty. Zoals we al verwacht hadden, bestaat de lijn vooral uit neutrale tinten die vooral in de nineties erg populair waren. Denk bijvoorbeeld maar aan bruine, mauve en beige tinten. Al zijn er ook een aantal kleurtjes die iets opvallender zijn. Zo heb je Pop (kersenrood), Play (een pruimkleurige lippenstift) en Pout (een lichte koraaltint).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De lijn bestaat niet alleen uit mooie kleurtjes, want ook de formule zelf werd aandachtig samengesteld door Victoria. De lippenstiften bevatten namelijk ontzettend veel pigment en daarnaast bevatten ze ook verzorgende ingrediënten waardoor ze je lippen niet uitdrogen.

In een statement vertelt Victoria Beckham alvast hoe trots ze is op haar lijn Posh Lipstick. ‘Elke kleur is geïnspireerd op een bepaalde herinnering en hoewel het om persoonlijke momenten gaat, is het de energie en emotie die gedeeld wordt door ons allemaal.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De lipsticks uit de lijn Posh Spice zijn vanaf nu beschikbaar via de website. Per stuk betaal je 42 euro.

Lees ook: