Home FASHION & BEAUTY Fashion Vans lost allereerste beeld van Harry Potter-collectie

Vans lost allereerste beeld van Harry Potter-collectie

Vans ontwierp een sneaker voor elk Zweinstein-huis. Welke zou jij kiezen?

Zo’n twee weken geleden maakte Vans bekend dat het met een heuse Harry Potter-collectie komt. Zonet arriveerde een eerste sneak peek. We zien vier paar sneakers, één voor elk Hogwarts house. Binnenkort maak je dus voor eens en voor altijd duidelijk bij welk huis jij hoort.

Griffoendor, Huffelpuf, Zwadderich of Ravenklauw: dat is de keuze waar Vans zijn Instagramvolgers maandag voor stelde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Niet veel later werd duidelijk waarom. Op het eerste beeld van de collectie dat Vans uitstuurde, zien we vier paar bekende Vans-sneakers die een make-over kregen, elk volgens de stijl van een Zweinstein-huis. De geel-rode Sk8-Hi staat voor Griffoendor. Voor Ravenklauw werd de typisch geruite Authentic in blauw-witte kleuren gestoken, terwijl Huffelpuf-aanhangers een zwarte slip-on krijgen met geel-zwarte elastiek en het embleem van het huis. De Zwadderich-schoen geeft perfect de sfeer van het huis weer: de Era werd in groen en zwart faux slangenleer gehuld en kreeg het embleem van Zwadderich op de tong.

Het is nog niet duidelijk wanneer de collectie in de winkel zal liggen en of die uit meer dan deze vier sneakers zal bestaan. Aangezien de sneak peek zo snel volgde op de aankondiging, durven we vermoeden dat het niet lang zal duren voor de schoenen verkrijgbaar zijn. Al zal je waarschijnlijk snel moeten zijn om een paar te pakken te krijgen.

Lees ook: