Home FASHION & BEAUTY Fashion Aandacht aan alle ‘Harry Potter’-fans: Vans brengt binnenkort een magische schoenencollectie uit

Aandacht aan alle ‘Harry Potter’-fans: Vans brengt binnenkort een magische schoenencollectie uit

Waar en wanneer de collectie beschikbaar zal zijn, is voorlopig nog niet bekend.

vans
vans

Grote fan van ‘Harry Potter’ en mag iedereen het weten? Maak dan alvast plaats vrij in je schoenenkast, want Vans brengt binnenkort een schoenencollectie uit die gebaseerd is op het magische verhaal.

Op het Instagramaccount van Vans kan je zien dat het merk binnenkort een collectie uitbrengt die geïnspireerd is op de wereld van ‘Harry Potter’. Hoe die er precies zal uitzien is voorlopig nog niet geweten, want het schoenenmerk doet voor de rest erg geheimzinnig over de lancering.

Vans x Harry Potter

Uit de visuals blijkt wel dat lijn gebaseerd zal zijn op de vier afdelingen van Zweinstein namelijk Griffoendor, Zwadderich, Ravenklauw en Huffelpuf. Wie als eerste meer over de schoenencollectie te weten wil komen, kan zich op de website wel inschrijven op de nieuwsbrief.

Ondanks dat er slechts weinig informatie beschikbaar is, zijn fans alvast enthousiast. Op Twitter kwamen er namelijk heel wat positieve reacties binnen. Het zal ons dan ook niet verwonderen dat de schoenen niet lang beschikbaar zullen zijn. Iets om in de gaten te houden, dus!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.