Home FASHION & BEAUTY Fashion Dit is de nieuwste trend om je geliefde ten huwelijk te vragen

Dit is de nieuwste trend om je geliefde ten huwelijk te vragen

Vergeet die ring in een fluwelen doosje!

Trouwfanaten, hold your breath, want er is zonet een nieuwe trend gesignaleerd in verlovingsland! Marc Jacobs lanceert namelijk een paar schoenen waarmee je vriend je op een bijzondere manier om je hand kan vragen. Of moeten we zeggen voet?

We hebben er al oneindig veel keer over gedroomd: hoe zal mijn lief ooit dé grote vraag poppen? Gaat hij op één knie tijdens een summer getaway naar het romantische Venetië? Of trommelt hij de hele familie op voor een ware flashmob waarna hij zenuwachtig die ring uit dat doosje haalt? Als het van Marc Jacobs afhangt, ziet dat laatste scenario er binnenkort toch iets anders uit. Het luxueuze modehuis schuift namelijk het rode fluwelen juwelendoosje regelrecht aan de kant en introduceert pumps waarbij je verlovingsring rond de hak zit!

Wie past het schoentje?

Uiteraard komt dit bijzondere ontwerp ook met een even impressionant prijskaart. De pareltjes van schoenen gaan namelijk over de toonbank voor zo’n € 440. Bonus: je hebt zo niet alleen een bijzonder huwelijksaanzoek, maar ook meteen je droomschoenen voor je grote dag. Dua Lipa is in ieder geval al fan van het ontwerp. Zij droeg de bijzondere pumps al tijdens de collectievoorstelling van Marc Jacobs op New York Fashion Week. Dua combineerde ze met een botergele minirok en een felblauw T-shirt. Dat je ze dus na jouw grote dag ook perfect kan combineren met de rest van jouw garderobe is dus meer dan eens bewezen.

Beelden: © Marc Jacobs en © Getty

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.