Home FASHION & BEAUTY Fashion TREND: dit haaraccessoire schopt het deze zomer tot kledingstuk bij fashionista’s

TREND: dit haaraccessoire schopt het deze zomer tot kledingstuk bij fashionista’s

Een tikkeltje 90's, maar oh zo stijlvol!

© Imaxtree - Getty

Dat de foulard stijlvoller dan ooit is, hoeven we je vast niet meer te vertellen. De fleurige sjaaltjes worden volop rond de hals of in het haar geknoopt, maar deze zomer dragen talloze fashionista’s het hebbeding ook gewoon als top. Van een multifunctioneel item gesproken…

Van tie-dye tot vissershoedjes: tijdens de zomermaanden experimenteren we er graag op los wat modetrends betreft. Ook bekende modeblogsters en influencers geven hun zomergarderobe een originele twist. Het ultieme bewijs? De foulard, die deze keer netjes rond de boezem wordt geknoopt in plaats van in het haar. Een slimme truc voor op vakantie, als je het ons vraagt.

De luchtige top weet je namelijk niet alleen perfect koel te houden tijdens tropische temperaturen, maar is ook nog eens plaatsbesparend. Een must voor zij die geen ruimbagage hebben en het bijgevolg met een ieniemini trolley moeten stellen.

Trending op Instagram

Heb je geen idee hoe je dat luchtige topje combineert zonder er als een gek bij te lopen? Modemeisjes als Claire Rose Cliteur en Aimee Song weten er wel raad mee. Voor een stijlvol avondje uit gooit Claire er bijvoorbeeld een blits groen maatpak over. Haar look werkt ze af met een goudkleurig kettinkje, ringen en een tasje dat net als haar top recht uit de 90’s komt. Trek je  de stad in voor een lunch met vriendinnen? Combineer hem dan met je favoriete jeans, een paar slippers en een rieten mandje. Opties genoeg!

View this post on Instagram

🌼

A post shared by Lucia Cuesta (@luciacuesta_) on

View this post on Instagram

let's bring back the bermuda shorts and scarf tops

A post shared by María Bernad (@maria_bernad) on

View this post on Instagram

🍒

A post shared by Claire Rose Cliteur (@claartjerose) on

Meer mode: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.