Home FASHION & BEAUTY Fashion CUTE: Levi’s doet ons meisjeshart sneller slaan met Hello Kitty-collectie

CUTE: Levi’s doet ons meisjeshart sneller slaan met Hello Kitty-collectie

Levi’s is on a roll! Het Amerikaanse jeanslabel lanceerde eerder deze maand nog een heuse ‘Stranger Things’-collectie en komt nu al met een nieuwe samenwerking. Het is er een die ons meisjeshart spontaan sneller doet slaan, want de capsulecollectie staat  in het teken van Hello Kitty. Jawel, je leest het goed.

Oké, de tijd waarin je met aardbei geparfumeerde pennen van Hello Kitty naar school kon, ligt hoogstwaarschijnlijk ver achter je. Om nog maar van dat roze rugzakje met oneindig veel glitters te zwijgen… Hoe dan ook dragen we Hello Kitty nog steeds in ons hart. Aangezien het iconische Japanse figuurtje binnenkort zijn 45ste verjaardag viert, wordt het hoog tijd om dat op nostalgische wijze te vieren. Levi’s lanceert dan ook een capsulecollectie waarbij het enkele Levi’s-klassiekers een leuke en schattige twist geeft.

Van jeansvestje tot coole bandana

De exclusieve lijn bevat naast T-shirts en sweatshirts ook een speciale editie van de baggy overall en de bekende oversized Trucker Jacket. Ga je liever voor een accessoire met een leuke verwijzing naar Hello Kitty erop? Dan zijn die leuke shopper en coole bandana ongetwijfeld iets voor jou!

Als je nu al enthousiast je bankkaart bovenhaalt, moet je wel nog even geduld uitoefenen. De collectie zal namelijk pas vanaf 1 augustus in de winkels liggen en ook online te koop zijn via de website van Levi’s.

Levi’s x Hello Kitty

Levi’s x Hello Kitty

Levi’s x Hello Kitty

Levi’s x Hello Kitty

€ 124,95

Levi’s x Hello Kitty

Levi’s x Hello Kitty

Levi’s x Hello Kitty

Levi’s x Hello Kitty

Levi’s x Hello Kitty

€ 34,95

[td_smart_list_end]

Meer mode: