Home FASHION & BEAUTY Beauty Ashley Benson en Priyanka Chopra bewijzen dat de clavicle bob momenteel hét...

Ashley Benson en Priyanka Chopra bewijzen dat de clavicle bob momenteel hét kapsel is

Ideaal voor de herfst!

© Getty

Heb jij de komende weken nog een kappersafspraak op de planning staan? Laat je dan inspireren door Ashley Benson en Priyanka Chopra. Beide actrices bewijzen namelijk dat de zogenaamde clavicle bob het it-kapsel van het moment is.

We hebben al verschillende varianten op een bob gezien. Denk maar aan de lob oftewel lange bob. Nu is er weer een nieuwe variatie die hip is namelijk de clavicle bob. Op het eerste zicht zie je misschien geen verschil, maar deze trend wordt toch iets anders geknipt dan zijn voorganger.

Ashley Benson was een van de eerste celebs die met het kapsel gespot werd. Zo ruilde ze haar lange lokken in voor een iets kortere coupe. Haar kapper Marc Mena deelde alvast een foto van het resultaat op zijn Instagramaccount met als onderschrift ‘clavicle bob’. Maar wat wil deze term juist zeggen? Eigenlijk wil men hiermee vooral de lengte van het kapsel aanduiden. Clavicle is namelijk het Engelse woord voor sleutelbeen. Bij de ‘Pretty Little Liars’-actrice zijn haar lokken vooraan ook iets langer dan achteraan geknipt.

De actrice is bovendien niet de enige die fan is van de trend. Ook Priyanka Chopra werd met een gelijkaardig kapsel gespot. Haar kapper Harry Josh gaf haar – net zoals die van Ashley – een iets donkerdere en kortere coupe. Ideaal voor de herfst, want als je iets donkerder wil gaan dan doe je dat best in het najaar. Ook is dit een lengte die iedereen staat en is het ook nog eens perfect voor wie korter, maar niet te kort wil gaan. Klinkt perfect, toch?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.