Home FASHION & BEAUTY Beauty TREND ALERT: celebs zijn opnieuw in de ban van dit ninetieskapsel

TREND ALERT: celebs zijn opnieuw in de ban van dit ninetieskapsel

Zowel Kylie Jenner als Bella Hadid werden er deze week mee gespot.

ninetieskapsel
© Getty

Op zoek naar een kapsel dat niet alleen on trend is, maar ook nog eens belachelijk makkelijk is? Dan heb je geluk, want onder anderen Kylie Jenner én Bella Hadid werden deze week gespot met dezelfde kapseltrend. Eentje die trouwens in de jaren 90 al ontzettend populair was!

De strakke, ultraglanzende paardenstaart is terug en we zullen het geweten hebben. Zowel Kylie Jenner als Bella Hadid werden namelijk deze week met dit ninetieskapsel gespot. Daarnaast werd ook Kim Kardashian al met een variant op deze haarstijl gezien.

Bella Hadid werd er alvast als eerste mee gespot op de VMAs van afgelopen maandag. Zo droeg ze haar lokken in een zijscheiding en deze waren voor de gelegenheid strak naar achteren gekamd. Om de look af te maken, werd er nog een plukje haar rond de staart gewikkeld om het haarrekkertje te verbergen. Twee dagen later werd Kylie Jenner met hetzelfde kapsel gezien op de première van de Netflixdocumentaire ‘Travis Scott: Look Mom I Can Fly’. Op haar Instagram Stories liet ze trouwens weten dat haar coupe geïnspireerd was op die van het model. ‘@bellahadid with the hair inspo’, klonkt het daar.

Last but not least werd ook al Kim Kardashian met een variant op het ninetieskapsel gespot. Zij ging namelijk voor een strakke, halve paardenstaart. Ook hier werd er een lok rond de paardenstaart gewikkeld en als afwerking werden de uiteindes van haar haren naar buiten gekruld. Minstens even makkelijk als de eerste variant, maar het ziet er net iets sportiever uit.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.