Home FASHION & BEAUTY Fashion Sporty Spice, opgelet! Shop deze week je ultieme sportoutfit in de pop-up...

Sporty Spice, opgelet! Shop deze week je ultieme sportoutfit in de pop-up van Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée

Je vindt er de nieuwe lijn van hun sportlabel 42|54 én meteen ook de juiste motivatie om naar de fitness te gaan.

Toegegeven: ook wij moeten ons ‘s avonds uit de zetel slepen om nog naar die fitness te gaan. Toch krijgt ons energiepeil keer op keer een flinke boost als we die 5 km op ons sporthorloge zien prijken. Niet alleen dat gelukzalig gevoel, maar ook een blitse sportoutfit kan voor de juiste motivatie zorgen, en die vind je ongetwijfeld in de pop-upstore van 42|54.

Dat olympisch kampioenen Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée als de beste weten hoe een comfortabele en stijlvolle sportoutfit eruit moet zien, hoeven we je vast niet te vertellen. Het sportieve duo bundelt die kennis sinds 2016 al voor hun sportlabel 42|54. Geen onflatterende sportbroeken, wel strakke tops en leggings die we zelfs voor een avondje uit aan zouden willen.

Hoewel je die must have items uiteraard al online kan shoppen, openen Elodie en Olivia net voor de feestdagen een pop-upwinkel in samenwerking met de bekende Antwerpse sneaker store Avenue. Beschouw het als een vroeg kerstcadeautje, want zo kan je er niet alleen die sportoutfit meteen meenemen, maar er ook eens heel subtiel passeren met je boyfriend of je liefste mama. Je weet maar nooit wie jouw secret Santa dit jaar is. 😉

Praktisch:

  • De pop-up is open op 13, 14 en 15 december van 10u30 tot 18u30 en zondag 16 december vanaf 12u.
  • Adres: Avenue Sneaker Store, IJzerwaag 1, 2000 Antwerpen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.