Home FASHION & BEAUTY Fashion Deze ‘lelijke’ sandaal wordt dé schoenentrend van 2019

Deze ‘lelijke’ sandaal wordt dé schoenentrend van 2019

Stiekem even stelen uit opa's kast?

Ook al moeten we nu nog koude winterdagen trotseren, toch dromen we hier op de redactie al volop weg bij de previews van de zomercollectie. Tinten als beige en neongroen zullen komend seizoen ongetwijfeld in jouw kast schitteren, maar misschien doen een paar van deze toeristensandalen dat ook wel?

De kans dat jij in het zonnige Spanje wel eens een opaatje op die comfortabele stappers zag, schatten wij erg hoog in. Maar een fashionista zoals jij zou zulke ‘lelijke’ sandalen nooit in huis halen. Think again, ladies, want als we de grote modehuizen mogen geloven, flaneren we deze zomer allemaal op die zogenaamde toeristensandalen. Met of zonder witte sokken… 😉

Chanel, Dries Van Noten en Anna Sui zijn slechts enkele toonaangevende labels die deze eigenzinnige sandalentrend op de catwalk toonden. Stuk voor stuk showden ze die rubberachtige zolen met onflatterende riemen in combinatie met de meest frivole zomerjurkjes én vrolijke kousjes. 

On the ’Gram

Niet lang na de modeweken pikten zelfs enkele influencers en modebloggers de trend op en spotten we nu ook op Instagram de toeristensandaal al tussen die andere jaloersmakende kiekjes. Hoewel de styling goed zit, weten we nog niet wat we nu juist van deze trend moeten denken. Zou jij hem aandurven?

View this post on Instagram

🐆 @artdealer.journal #artdealergirls

A post shared by alyssa coscarelli (@alyssainthecity) on

Beeld: Imaxtree

Meer mode:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.