Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Stiekem even stelen uit opa's kast?

Deze ‘lelijke’ sandaal wordt dé schoenentrend van 2019

Chloë Foubert

Ook al moeten we nu nog koude winterdagen trotseren, toch dromen we hier op de redactie al volop weg bij de previews van de zomercollectie. Tinten als beige en neongroen zullen komend seizoen ongetwijfeld in jouw kast schitteren, maar misschien doen een paar van deze toeristensandalen dat ook wel?

De kans dat jij in het zonnige Spanje wel eens een opaatje op die comfortabele stappers zag, schatten wij erg hoog in. Maar een fashionista zoals jij zou zulke ‘lelijke’ sandalen nooit in huis halen. Think again, ladies, want als we de grote modehuizen mogen geloven, flaneren we deze zomer allemaal op die zogenaamde toeristensandalen. Met of zonder witte sokken… 😉

Chanel, Dries Van Noten en Anna Sui zijn slechts enkele toonaangevende labels die deze eigenzinnige sandalentrend op de catwalk toonden. Stuk voor stuk showden ze die rubberachtige zolen met onflatterende riemen in combinatie met de meest frivole zomerjurkjes én vrolijke kousjes. 

On the ’Gram

Niet lang na de modeweken pikten zelfs enkele influencers en modebloggers de trend op en spotten we nu ook op Instagram de toeristensandaal al tussen die andere jaloersmakende kiekjes. Hoewel de styling goed zit, weten we nog niet wat we nu juist van deze trend moeten denken. Zou jij hem aandurven?

Beeld: Imaxtree

Meer mode:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '