Home FASHION & BEAUTY Beauty Reese Witherspoon zweert al jaren bij deze budgetproof cleanser

Reese Witherspoon zweert al jaren bij deze budgetproof cleanser

Als het goed genoeg is voor Reese, dan is het ook goed genoeg voor ons!

reese witherspoon
© Getty

Reese Witherspoon mag ondertussen wel al 44 zijn, maar de ‘Legally Blonde’-actrice ziet er nog geen dag ouder uit dan 35. Haar geheim? Reese zweert al jaren bij dezelfde cleanser om haar huid te reinigen én hij is bovendien nog eens lekker betaalbaar ook. We like!

Reese Witherspoon staat al meer dan twintig jaar in de spotlight en de actrice weet door haar ervaring in films en op de rode loper dan ook heel veel over beauty. Zo zweert Reese al jarenlang bij dezelfde budgetproof cleanser. ‘Ik gebruik de milde reiniger van Cetaphil én ik neem het product ook steevast mee op reis’, aldus de ‘Legally Blonde’-actrice.

Budgetopper

Daarnaast is Reese ook niet de enige die fan is van het skincareproduct. Zo wist de cleanser online al heel wat lovende reviews te verzamelen. ‘Dit is absoluut mijn favoriete cleanser. Hij is heel mild, maar hij reinigt de huid erg grondig. Achteraf voelt mijn huid fris, schoon en allesbehalve droog aan’, klinkt het in één van de reacties.

De milde huidreiniger van Cetaphil is geschikt voor alle huidtypes, maar vooral dames met een droge of een gevoelige huid zweren bij het product. Je mag het product twee keer per dag gebruiken en je hebt telkens maar een kleine hoeveelheid nodig. Het resultaat is alvast een gereinigde huid die zacht en soepel aanvoelt. En dan hebben we het zelfs nog niet gehad over het prijskaartje, want voor 200 ml betaal je momenteel slechts 8,95 euro. Bedankt voor de tip, Reese!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.