Home FASHION & BEAUTY Beauty ECOTIP: recycle je gebruikte items bij deze mode- en beautyshops en krijg...

ECOTIP: recycle je gebruikte items bij deze mode- en beautyshops en krijg korting

Goed voor het milieu en dé portemonee!

Unsplash

Je wil milieubewuster leven, maar ook je portemonee wat sparen. Wat als wij je vertelden dat je gebruikte of lege producten kan binnenbrengen bij je favoriete kleding- en beautywinkels en er iets voor in de plaats kan krijgen?

H&M

In H&M-winkels kan je een zak oude kleding binnenbrengen in ruil voor een kortingsbon ter waarde van 15 %, en de stoffen van jouw oude kleding krijgen een tweede leven via tweedehandsverkoop of de stoffen worden opnieuw verwerkt in de Concious-collectie. Alle textiel is welkom, merk of toestand maakt niet uit. En ja, ook eenzame sokken, T-shirts met gaten en zelfs oude lakens zijn welkom.

& Other Stories

Je krijgt 10 % korting als je een zak oude kleren of een lege beautyverpakking binnenbrengt bij een & Other Stories-vestiging. De kleding hoeft bovendien niet van & Other Stories zelf afkomstig te zijn.

Lush

Lush probeert zo veel mogelijk producten verpakkingsvrij te maken, maar jellies, vloeibare zepen, crèmes en maskers hebben nog steeds een verpakking nodig. Je krijgt een gratis gezichtsmasker wanneer je vijf zwarte potjes of lege flesjes terugbrengt.

Monki

Ook bij Monki krijg je 10 % korting bij het inleveren van een zak oude kleren. Handdoeken en oude lakens zijn ook welkom. Bovendien is het katoen dat ze voor hun kledij gebruiken 100 % biologisch.

MAC

Producten die het label ‘Back 2 MAC’ dragen kan je na gebruik weer binnenbrengen bij MAC-verkooppunten. Het zij zo wanneer je even de grens oversteekt naar Frankrijk, Duitsland of het Verenigd Koninkrijk. Spaar je verpakkingen dus zeker op als je op vakantie gaat naar een van deze landen, want je mag tot 24 (!) lege verpakkingen per keer omruilen. Per zes lege MAC-verpakkingen krijg je een gratis MAC-lipstick in de plaats, je kan dus in één keer vier nieuwe lipsticks scoren.

C&A

Bij het inleveren van een zak oude kleding via de actie ‘We Take It Back’, krijg je een voucher van 15 % korting. De winkels van C&A werken trouwens met dezelfde partner samen als de winkels van H&M, & Other Stories en Monki.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.