Home FASHION & BEAUTY Beauty BEAUTYTIP: iedereen op TikTok is vol lof over deze naturelle zelfbruiner

BEAUTYTIP: iedereen op TikTok is vol lof over deze naturelle zelfbruiner

Geeft een natuurlijk effect én is makkelijk (lees: geen oranje strepen) in gebruik.

zelfbruiner
© Esther Driehaus via Unsplash

De app TikTok mag dan wel voor de iets jongere generatie zijn, maar je kan er heel wat beautytoppers ontdekken. Zo is iedereen er momenteel in de ban van een zelfbruiner die niet alleen makkelijk aan te brengen is, maar je huid ook nog eens die befaamde sunkissed glow geeft. Interessant, héél interessant.

Het gaat om de self tanning drops van het merk Isle of Paradise. Op de website van Sephora krijgt het product al meer dan 56.000 hartjes en ook op TikTok zijn ze in de ban van dit beautyproduct. De druppeltjes zouden je namelijk die befaamde sunkissed glow geven en je hoeft je ook geen zorgen te maken over oranje vlekken of strepen. De zelfbruiner is namelijk erg makkelijk in gebruik. Je moet gewoon enkele druppeltjes mengen met je dagcrème en dit mengsel breng je vervolgens aan zoals gewoonlijk. Easy peasy!

Self tanning drops

Je kan kiezen uit drie verschillende versies namelijk licht, medium en donker. De middelste optie, het groene flesje, blijkt alvast het populairst te zijn. TikTok-gebruiker @iwinnieeexi toonde in een korte demo alvast hoe makkelijk het is om de zelfbruiner aan te brengen en daarna liet ze ook het resultaat zien. Het effect is vrijwel meteen merkbaar en ook drie dagen na gebruik zag haar huid er nog sunkissed en glowy uit. Verder krijgen de self tanning drops ook van heel wat andere gebruikers erg lovende reviews. ‘Het ruikt fantastisch’, aldus @francassano1.

Naast het natuurlijke effect en de lekkere geur heeft het product nog enkele andere voordelen. Door de verzorgende ingrediënten die het bevat gaat het je huid ook nog eens extra hydrateren. Zelf proberen? De self tanning drops van Isle of Paradise zijn verkrijgbaar bij Asos en dit voor 27,99 euro.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.