Home FASHION & BEAUTY Fashion & Other Stories slaat de handen ineen met deze coole dansgroep voor...

& Other Stories slaat de handen ineen met deze coole dansgroep voor een hartverwarmende campagne

Deze Internationale Vrouwendag gaan we helemaal los. Letterlijk dan!

Sociale media. De plek waar we ons hartje kunnen ophalen aan perfecte kiekjes, maar onszelf ook continu vergelijken met anderen en voornamelijk de allerbeste versie van onszelf tonen. Je weet wel: een stralende glimlach, een flaterende pose etc. Maar wat is er mis met gewoon je gekke zelf te zijn? Die boodschap wil & Other Stories naar aanleiding van Internationale Vrouwendag op 8 maart maar wat graag in de kijker zetten en daarvoor sloeg het label de handen in elkaar met een coole dansgroep uit het zonnige Los Angeles. Ready for some squad goals?

Het lijkt misschien een ongewone samenwerking voor een modelabel, maar dit jaar laat & Other Stories het commercieel potentieel van Internationale Vrouwendag volledig naast zich liggen. Het Scandinavische label wil aanstaande vrijdag namelijk graag een aanmoedigende boodschap de wereld uitsturen. Eentje waaruit blijkt dat perfectie niet hoeft en jezelf zijn meer dan genoeg is!

Die visie past perfect binnen de ‘Be Bold! Get Weird! WHO CARES!’-filosofie van L.A. City Municipal Dance Squad en zij zijn dan ook de geknipte ladies om dat verhaal vorm te geven. ‘Gek en maf doen, is de beste manier om uit je schulp te kruipen en je er niet meer druk om te maken of anderen je cool vinden.’, aldus de squad.

#squadgoals

De uitbundige ladies van LACMDS maakten daarvoor enkele docu-achtige clips die op sociale media verspreid zullen worden. Uiteraard zien we de danseressen daarbij in de stijlvolle pakken van het Scandinavische label, maar die stukken zijn ondergeschikt aan de bewegingen die de squad uit hun mouw schudt. De reeks volgt de dansgroep terwijl ze zich voorbereiden op hun dansworkshops. Samen met & Other Stories hosten ze dan ook een interactieve en bevrijdende dansavond in de bekende nachtclub Club Bahia in L.A. Geheel in de geest van het LACMDS wordt de club omgetoverd tot een plek waar niet geoordeeld wordt en vrouwen zich kunnen uitleven en helemaal losbreken.

Uiteraard is het ook de bedoeling dat jij volledig losgaat op deze Internationale Vrouwendag. Met de hashtag #dancingstories moedigt & Other Stories iedereen aan hun gekste en meest uitbundige moves te delen op sociale media. Op die manier hopen ze vrouwen te inspireren de onbevreesde dansfilosofie zich helemaal eigen te maken. Wij zitten nu alvast subtiel mee te shaken achter onze bureaus. Can you blame us? 😉

Meer mode:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.