Home FASHION & BEAUTY Beauty OH LA LA: Chris Hemsworth deelt zijn reclamespot voor Hugo Boss en...

OH LA LA: Chris Hemsworth deelt zijn reclamespot voor Hugo Boss en het internet valt in zwijm

De perfecte belichaming van de moderne man!

We beseffen dat het weekend nog ver weg is en dat dinsdag gewoonlijk aanvoelt als een tweede maandag. Maar vandaag is uitzonderlijk een heel aangename dag dankzij Chris Hemsworth. De ‘Thor‘-ster deelde namelijk zijn campagnespot voor Hugo Boss en in nog geen 24 uur viel het internet in zwijm.

Het geheim van een perfecte reclamespot is dat je ieders ogen kan vastketenen aan het scherm, ook al beseffen mensen dat je hen iets probeert te verkopen. Makers van parfumreclames beheersen die kunst als geen ander.

Acteur en eeuwige hottie Chris Hemsworth deelde een pareltje van een video om zich voor te stellen als de nieuwe ambassadeur van Boss Bottled, de populaire mannengeur van Hugo Boss.

Als #ManOfToday geeft hij een speech over integriteit en respect, maar we hebben het spotje enkele keren opnieuw moeten bekijken omdat we telkens verdronken in zijn hemelsblauwe ogen.

Een van de vrouwelijke fans had een terechte vraag: ‘Als ik deze geur koop voor mijn man, zal hij dan veranderen in jou? Of wordt hij een gewone baas? Hoe werkt dit product?’

Chris, wij hebben een antwoord nodig!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.