Home FASHION & BEAUTY Beauty ZIEN: Kristen Stewart doorbreekt muren in reclame voor Chanel

ZIEN: Kristen Stewart doorbreekt muren in reclame voor Chanel

Met een van onze favoriete liedjes van Beyoncé als soundtrack, wat een combo!

© Chanel

Gabrielle is de nieuwste geur van Chanel, maar het is niet zomaar een parfum. Hiermee brengt het luxemerk een ode aan Coco Chanel, de grondlegger van het modehuis. Bij de zoektocht naar een waardig gezicht voor de nieuwe campagne vonden ze de geschikte persoon in Kristen Stewart.

Vanaf september kun je de nieuwe geur van Chanel kopen. Gabrielle is een uitzonderlijk parfum, want het is een ode aan de legendarische Coco Chanel, die de grenzen wist te verleggen van de manier waarop vrouwen zich in haar tijd kleedden.

Natuurlijk hoort bij de campagne voor Gabrielle een ambassadrice met een even vurig karakter als dat van de  overleden ontwerpster. Het gezicht voor de nieuwste geur is niemand minder dan Kristen Stewart geworden. Op haar eigen manier vecht de actrice tegen de bestaande regels om de grenzen van ‘vrouw zijn’ te verleggen, net zoals Coco Chanel dat deed in haar tijd.

In het filmpje zie je hoe Kristen zich loswringt uit een web dat haar vasthield, om vervolgens – letterlijk – door een muur te breken. En dat allemaal op het liedje ‘Runnin’ (Lose it all)’ van Beyoncé! We kunnen aan geen enkel liedje denken dat meer geschikt zou zijn als soundtrack voor een ode aan Coco Chanel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: