Home FASHION & BEAUTY Fashion MUST VISIT: Odette Lunettes opent nieuwe pop-upstore in Antwerpen

MUST VISIT: Odette Lunettes opent nieuwe pop-upstore in Antwerpen

Het brillenmerk Odette Lunettes is helemaal terug van nooit weggeweest. Eline De Munck opent binnenkort opnieuw een pop-upstore in Antwerpen en daarbij lanceert ze 2 gloednieuwe lijnen: Allure en Voyeur.

Met een nieuwe website, een kersverse lading brilmonturen en een pop-up op de Meir van Antwerpen is het brillenmerk van Eline De Munck opnieuw klaar om de wereld te veroveren. Odette Lunettes werkt vanaf nu niet meer met verschillende collecties, maar wel met twee gloednieuwe lijnen waar telkens nieuwe monturen aan worden toegevoegd.

De lijn Allure behoudt de huidige look en feel van Odette Lunettes, terwijl er bij de lijn Voyeur plaats is voor extravagante zonnebrillen.

Allure – Voyeur

Met de zonnebrillen van Voyeur slaat Eline een nieuwe weg in. ‘Deze zonnebrillen zijn heel groot, extravagant, hip en modern. Maar ze passen wel in het DNA van Odette Lunettes. Deze lijn bevat zes brillen en kosten per stuk 199 euro‘, legt Eline uit. ‘Bij Allure hebben we de huidige stijl van Odette Lunnettes bewaard. Deze brillen zijn tijdloos, elegant en sober. Deze lijn omvat tien modellen en kosten tussen de 179 en 229 euro.’

Op 26 april worden deze zestien nieuwe monturen officieel voorgesteld. Kan je zo lang niet wachten? Check dan regelmatig de Instagrampagina van Odette Lunettes, want Eline dropt daar geregeld een sneak peek van de Voyeur- en Alluremodellen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Persoonlijk advies van Eline De Munck

Wil jij graag pronken met een echte Odette op je neus? Bezoek dan vanaf 27 april zeker de pop-upstore van Eline (Meir 85) in Antwerpen. Deze winkel blijft tot en met 26 mei van 10 tot 18u30 open én Eline helpt je er graag elke dag bij je zoektocht naar de perfecte bril.

Lees ook: