https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Start-Up-winnaars Femke en Nele gingen met Eline De Munck op zoek naar...

Start-Up-winnaars Femke en Nele gingen met Eline De Munck op zoek naar haar ideale trouwjurk

Eline De Munck
Flair

The Blue Box van Femke en Nele ging enkele maanden geleden met de hoofdprijs van onze Start-Up Contest lopen, maar deze twee dames hebben nog veel meer in hun mars. Onlangs gingen ze met Eline De Munck trouwjurken passen en gaven ze haar een paar tips om makkelijk je droomjurk te scoren. Dat aanzoek komt later wel, Eline!

Nele en Femke van Pop the Question wonnen met hun The Blue Box onze Flair Start-Op Contest 2017. The Blue Box is een handige DIY-box waarmee koppels zelf hun huwelijk kunnen plannen. Zo bevat de box ideeën voor bedankcadeautjes en decoratie om het feest mee aan te kleden. Er is ook een handleiding die als leidraad dient voor de maanden voor het feest. Je hebt dus eigenlijk altijd je weddingplanner bij de hand.

Nu kan je soms nog wat extra hulp gebruiken – zeker als het over je trouwjurk gaat – en daarom gingen Nele en Femke samen met Eline De Munck trouwjurken passen. Moet je op voorhand je haar laten doen en neem je het best een aangepaste beha mee? Onze Start-Up-winnaars weten raad!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Lees ook: