Home FASHION & BEAUTY Fashion NOOO: Sissy-Boy is zonet failliet verklaard

NOOO: Sissy-Boy is zonet failliet verklaard

De webshop van de deco- en modeketen werd al offline gehaald.

Slecht nieuws voor alle deco- en modeliefhebbers, want Sissy-Boy is zonet officieel failliet verklaard. De Nederlandse winkelketen heeft zo’n vijf Belgische vestigingen, waaronder eentje in Antwerpen, Gent en Knokke-Heist.

Eerder deze maand raakte het nieuws al bekend dat Sissy-Boy met zware financiële problemen te kampen had. De winkelketen was genoodzaakt om uitstel van betaling te vragen, en ging volop op zoek naar een koper die in de zaak wilde investeren. Die zoektocht blijkt nu zonder resultaat te zijn, want de Amsterdamse rechtbank heeft Sissy-Boy zonet failliet verklaard. Wie eerder deze week naar de webshop surfte, stootte al op de melding dat die wegens omstandigheden tijdelijk gesloten was.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tegenvallende cijfers

Over de definitieve sluiting van de winkels is nog niets bekend, maar we vrezen dat we voortaan onze Pinterestwaardige decospullen ergens anders zullen moeten scoren. Er werken bovendien ruim 600 werknemers voor het bedrijf. Sissy-Boy is trouwens niet de eerste keten die dit jaar door tegenvallende verkopen in de problemen is gekomen. Onlangs viel ook nog het doek over Coolcat en River Island. Stuk voor stuk winkels die een vaste waarde vormden in onze winkelstraten.

Meer mode: