Home FASHION & BEAUTY Fashion YES: Topshop verkoopt nu vegan sandalen en muiltjes

YES: Topshop verkoopt nu vegan sandalen en muiltjes

Het is de allereerste veganistische schoenencollectie voor de Britse winkelketen!

TOPSHOP

Dat Topshop wel vaker kledingstukken en schoenen op de markt brengt die onze stoutste dromen overstijgen, hoeven we je vast niet meer te vertellen. Toch weet de Britste winkelketen nu ook de hartjes van vegan fashionista’s sneller te doen slaan, want Topshop lanceerde zonet namelijk zijn allereerste veganistische schoenencollectie. Een nieuwtje waar wij spontaan vrolijk van worden!

Veganistische mode is de toekomst en dat blijkt nu ook Topshop begrepen te hebben. De Britse winkelketen lanceert dan ook voor het eerst een schoenencollectie die volledig vrij is van dierlijke producten. De lijn omvat zo’n zes nieuwe modellen, van comfy muiltjes tot de populaire strappy sandals, en komt in een kleurenpalet dat perfect inspeelt op de laatste trends. Naast het klassieke zwart en wit, spot je namelijk ook sandalen in oranje, beige en wilde prints.

Elk paar is volledig met de hand gemaakt in het zonnige Spanje en wordt verpakt in een doos die net zoals de schoenen zelf volledig veganistisch is. De collectie werd trouwens goedgekeurd door de internationale dierenrechtenorganisatie PETA waardoor je dus écht met een gerust hart kan shoppen. Maddy Evans, Fashion Director bij Topshop, is alvast heel enthousiast over de nieuwe lijn: ‘We kunnen niet wachten om te zien hoe iedereen zal reageren op de design-led collectie en hoe we veganistische materialen in de toekomst nog verder kunnen integreren in ons accessoiresaanbod.’ De dierenvriendelijke schoenencollectie is trouwens vanaf vandaag te koop via de webshop. De prijzen? Die variëren van € 80 voor een paar modernistische muiltjes tot € 68 voor sandaaltjes waarmee je eindeloos langs het strand kan flaneren.

1 / 5
Vegan shoes
Vegan shoes
Vegan shoes
Vegan shoes
Vegan shoes
Vegan shoes
Vegan shoes

€ 80 – Topshop

Vegan shoes
Vegan shoes

€ 68 – Topshop

Vegan shoes
Vegan shoes

€ 80 – Topshop

Vegan shoes
Vegan shoes

€ 57 – Topshop

Vegan shoes
Vegan shoes

€ 80 – Topshop

Meer mode: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.