Home FASHION & BEAUTY Fashion NOOO: modeketen New Look sluit hoogstwaarschijnlijk alle winkels in België

NOOO: modeketen New Look sluit hoogstwaarschijnlijk alle winkels in België

Het gaat om de vestigingen in Antwerpen, Brussel, Hasselt en Bergen.

© photo morris fayman by unsplash

Slecht nieuws voor alle fashionista’s: we moeten waarschijnlijk afscheid nemen van New Look in België. De Britse modeketen wil de deuren sluiten van de 6 vestigingen in ons land.

New Look is een graag geziene winkel onder Belgische it-girls. Je vindt er hippe kledij en leuke spulletjes voor in je interieur, en dat allemaal aan heel scherpe prijzen. Helaas zullen we onze slag niet meer kunnen slaan bij de Britse modeketen, want alle vestigingen in België gaan waarschijnlijk dicht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Niet winstgevend genoeg

New Look doet het blijkbaar al jaren niet goed in ons land, en daarom besloot het bedrijf zich terug te trekken uit België. Dat wil zeggen dat de winkels in Antwerpen, Brussel, Bergen en Hasselt heel waarschijnlijk definitief de deuren sluiten.

‘De zes Belgische winkels haalden niet genoeg omzet en waren niet winstgevend genoeg’, aldus de directie van New Look. Dat betekent jammer genoeg dat er ook heel wat banen zullen sneuvelen. Zo kunnen 110 mensen hun job kwijtraken. Het faillissement is momenteel aangevraagd, dus we hebben nog een klein sprankeltje hoop dat ze een andere oplossing vinden voor de Belgische vestigingen.

Lees ook: