Home FASHION & BEAUTY Fashion River Island sluit alle winkels in België en Nederland

River Island sluit alle winkels in België en Nederland

Ons vaste stekje op de Meir in Antwerpen verdwijnt deze lente al.

© photo dom hill by unsplash

De Britse populaire modeketen River Island sluit al zijn winkels in de Benelux. Voor België betekent dit dat de enige winkel op de Meir in Antwerpen definitief verdwijnt.

Een van onze vaste stops op de Meir tijdens een dagje winkelen in Antwerpen is River Island. De Britse modeketen verkoopt trendy kledij, zowel voor vrouwen als mannen, aan democratische prijzen. Je kan er terecht voor een paar enkellaarsjes in slangenprint, een faux fur-jasje of een glitter jumpsuit. De stuks zijn niet zo basic en een beetje edgy, just how we like it!

Online shoppen

Helaas kunnen we binnenkort niet meer terecht in deze hotspot, want River Island sluit alle winkels in de Benelux. In België is dat er dus maar eentje, en in Nederland gaat het over de vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Groningen. River Island Antwerpen verdwijnt, na negen jaar op de Meir, deze lente al. Meer bepaaldin april of mei.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De reden voor de sluiting is de nakende Brexit en de harde concurrentie met goedkopere spelers zoals Primark, die de laatste jaren fel oprukken in België en Nederland. Hierdoor kampt het bedrijf met financiële problemen. Gelukkig kunnen we online wel nog items in ons winkelmandje gooien, want de keten blijft leveren in België.

Lees ook: