Home FASHION & BEAUTY Beauty AHA: deze tint nagellak mag je als bruid nooit, never, jamais dragen

AHA: deze tint nagellak mag je als bruid nooit, never, jamais dragen

Volgens Rita Remark van essie is deze kleur een absolute no-go aan het altaar.

nagellak
© Taylor Deas-Melesh via Unsplash

De ene bruid speelt op safe met een nude of pastelroze manicure, de ander denkt liever out-of-the-box en gaat voor babyblauw of glitters. Al is er een bepaalde tint nagellak die je beter níét aan het altaar draagt. Rita Remark, Global Lead Educator bij essie, onthult hier welke dat is.

Onlangs belden we met Rita Remark, Global Lead Educator bij essie, om haar te vragen naar de vijf tinten nagellak voor bruiden die liever niet met een nude of pastelroze manicure hun jawoord geven.

Tijdens het interview tipte de experte vanuit haar thuisstad Toronto ook dé kleur die ze niet kunnen vindt voor bruiden. En dat is… spierwit.

‘Het zou gewoon de volledige look tenietdoen’

‘Wanneer bruiden mij vragen welke tint nagellak ze zeker níét mogen dragen op hun huwelijksdag, zeg ik steevast spierwit’, aldus Remark. ‘Een spierwitte manicure zal je jurk er vaal en onfris doen uitzien. Echt vreselijk! Het zou gewoon de volledige look tenietdoen.’

Hoewel de tint Blanc, te zien op onderstaande foto, bijzonder populair is bij fans van essie, raadt de experte het dus af om je nagels in deze kleur te lakken op je huwelijksdag. ‘In combinatie met een bruidsjurk is spierwit echt een gigantische no-go. Indien je jurk niet wit is, kan een witte manicure uiteraard wél’, besluit Remark.

View this post on Instagram

a fresh mani can feel like a #blanc slate ✨

A post shared by essie (@essie) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De Flair Trouwspecial ligt nu in de winkel. Mis ‘m niet!

Lees ook: