Home FASHION & BEAUTY Beauty MMM: met deze shampoo ruik je de hele dag naar je favoriete...

MMM: met deze shampoo ruik je de hele dag naar je favoriete ontbijt

'Look incredible, smell edible.'

Shutterstock

Het ontbijt is niet enkel de belangrijkste maaltijd van de dag, het is ook de lekkerste. Tenminste, als we tijd hebben om ‘s ochtends op ons gemak een eitje te koken met wat spek. Dankzij Einstein Bros. Bagels kan je nu elke dag naar je favo ontbijt ruiken, zelfs tijdens de week als je je tevreden moest stellen met een potje yoghurt of een saaie boterham met kaas.

Niks is heerlijker dan op een zondagmorgen, na lekker lang uit te slapen, een heerlijk ontbijt te verorberen. Met de stevige zaterdagavond die nog nabonkt in je hoofd, kan je wel een eitje met wat stukjes spek gebruiken. Superlekker én effectief: bye bye kater. Ook als je avond ervoor niet bestond uit liters alcohol en oorverdovende muziek, maar eerder uit Netflix, een dekentje, je lief en afhaalpizza, kan dat hartige ontbijt verrukkelijk smaken.

Tijd

Helaas is zo’n uitgebreid ontbijt vooral weggelegd voor het weekend. Tijdens de week moet je al uit bed zien te komen na minstens drie keer snoozen, je outfit kiezen, jezelf fatsoeneren – of toch op z’n minst je haar kammen – én je meldingen op je sociale media checken. Er schiet dus bijzonder weinig tijd over om lang aan de ontbijttafel te zitten. Vlug een yoghurtje naar binnen lepelen of een yoghurtje on the go – als je je lepel tenminste niet vergeet – vervangt dus meestal dat bord gevuld met ei en spek.

Goed humeur

Bij Einstein Bros. Bagel willen ze je dat heerlijke zondaggevoel elke dag van de week laten beleven. Daarvoor hoef je hélemaal niet plots een uur vroeger uit je warme nest te kruipen. Het enige wat je moet doen is onder die douche gaan staan en je haar wassen met hun unieke cheesy-shampoo en wakin’ bacon-conditioner. Ze verzorgen niet alleen je haar, maar ook je goede humeur.

8 euro

De winkel brengt de haarproducten uit om de release van een nieuw broodje te vieren. Je kan de shampoo online kopen voor zo’n 8 euro – iets duurder dan je gebruikelijke ontbijt, maar je kan er dan ook meer dan één keer van genieten. Helaas zijn de producten momenteel uitverkocht, maar je kan je e-mailadres achterlaten op hun site en ze brengen je op de hoogte wanneer de shampoo weer beschikbaar is.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.