Home FASHION & BEAUTY Beauty ZIEN: de makkelijkste halloweenlooks om last minute te proberen

ZIEN: de makkelijkste halloweenlooks om last minute te proberen

Voordeliger dan een volledig halloweenkostuum!

© Getty.

Vanavond is het Halloween. In de plaats van nog snel naar de winkel te hollen en je geld uit te geven aan een kostuum, kan je ook gewoon een van deze last minute make-uplooks proberen. Ze zijn duidelijk uitgelegd en je kan ze vaak gewoon creëren met make-up die je thuis hebt liggen.

1. Pretty kitty

Een beetje contouring, een krachtige smokey eye en een subtiel zwart neusje, meer heb je niet nodig voor een geslaagde kattenlook. Een diadeem met kattenoortjes erbij, en klaar!

2. Pennywise

Heb je geen rode oogschaduw in huis, gebruik dan rode lipstick of een rood lippotlood. Als basis werkt een foundation in een hele lichte tint ook perfect.

3. Zombie

Ook deze tutorial bewijst dat je voor een geslaagde hallloweenlook niet meer nodig hebt dan een oogschaduwpaletje met een zwarte en een grijze tint. Met kleurlenzen en valse wimpers maak je je look helemaal af.

4. Schattige Bambi

Angstwekkend kan je dit niet noemen, maar je bent waarschijnlijk wel de enige die als Bambi binnenwandelt op het feestje. Combineer de look met een matching truitje of draag een topje met blote schouders en trek de witte stipjes door tot je hals en schouders.

5. Zelfportret

Make-up skills en nauwkeurigheid heb je hiervoor niet nodig. Wat heb je wel nodig? Gezichtsverf in verschillende kleuren, een beetje creativiteit en een mooi kader om voor je gezicht te houden.

6. Vogelverschrikker

Nog een ideetje als je eerder voor de schattige dan de enge look wil gaan: maak je op als vogelverschrikker. Een uitgerafelde strooien hoed en geruit hemd erbij, et voilà!

7. Glam skull

Deze glam skull creëer je volledig met oogschaduw, lipstick en eyeliner. Afwerken doe je met gezichtsstickers, die je makkelijk kan vinden bij Primark, Hema of online.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.