Home FASHION & BEAUTY Fashion LOVE: deze prachtige campagne van Monki vraagt aandacht voor mentale gezondheid van...

LOVE: deze prachtige campagne van Monki vraagt aandacht voor mentale gezondheid van vrouwen

Hun missie? Jonge vrouwen meer zelfvertrouwen geven.

Monki campagne santé mentale

Dat Monki wel vaker collecties met een sterke boodschap maakt, hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Na de empowering T-shirts en totebags die body rights in de verf zetten, komt onze favoriete winkel nu met een collectie die aandacht vraagt voor de mentale gezondheid van vrouwen. Een nieuwe outfit scoren die élke mood perfect weet te beschrijven? Count us in!

Sociale media. De plek waar we ons hartje kunnen ophalen aan eindeloos veel perfecte kiekjes: van de leukste feestjes tot de meest jaloersmakende vakanties. Maar soms vergeten we dat er nog een wereld buiten die toch wel verslavende apps is. Een wereld waarin we ons soms eens een dagje wat minder goed in ons vel voelen en het leven niet altijd perfect is, ook al geven sociale media die indruk weleens. Iets wat heel normaal is en wat ook Monki graag duidelijk wil maken met hun All The Feels-campagne.

Love and cry

Of het nu gaat om woede, verdriet of verliefdheid: alle emoties zijn van belang, niet alleen die stralende glimlach. Om die boodschap kracht bij te zetten, lanceerde Monki coole patches die je afhankelijk van je stemming op je trui kan kleven. De campagne maakt dan ook deel uit van hun missie om jonge vrouwen zelfvertrouwen te geven door onderwerpen onder de aandacht te brengen die voor hen belangrijk zijn. Monki krijgt daarbij advies van experts van Mental Health Europe. Een deel van de opbrengst zal trouwens naar die organisatie gaan om projecten rond mentale gezondheid te steunen.

Tips & tricks van influencers

Er nemen drie influencers deel aan de campagne die zichzelf op de kaart hebben gezet als voorvechters van mentale gezondheid. Zij bespreken in korte interviews welke positieve en negatieve effecten sociale media kunnen hebben op ons, en ze geven ook tips over hoe je daarmee kan omgaan. Wat dacht je van een kleine socialemediadetox? Of spendeer gewoon eens wat qualitytime met je beste vriendin! Zonder die gsm, uiteraard. 😉

1 / 7
All the feels
All the feels
All the feels
All the feels
All the feels
All the feels
All the feels
All the feels
All the feels

All the feels
All the feels

All the feels
All the feels

All the feels
All the feels

All the feels
All the feels

All the feels
All the feels

All the feels
All the feels

Meer mode:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.