Home FASHION & BEAUTY Beauty Lauren Conrad lanceert haar eigen beautylijn Lauren Conrad Beauty

Lauren Conrad lanceert haar eigen beautylijn Lauren Conrad Beauty

Inclusief een vloeibare eyeliner waar je haar iconische winged eyeliner mee kan nabootsen.

lauren conrad
© Getty

Lauren Conrad is al jarenlang een inspiratie op vlak van beauty en het komt dan ook niet als een verrassing dat ze nu haar eigen beautylijn op de markt brengt. Zo kondigde ze gisteren via haar Instagramaccount Lauren Conrad Beauty aan en de lijn ziet er alvast veelbelovend uit.

Heel wat celebs hebben ondertussen al een eigen beautylijn. Denk bijvoorbeeld maar aan Kylie Jenner, Kim Kardashian, Lady Gaga en uiteraard ook Rihanna. Toch kunnen we vanaf nu nog een extra naam aan dit lijstje toevoegen, want ook Lauren Conrad brengt nu haar eigen make-upcollectie op de markt.

Lauren Conrad Beauty

Lauren kondigde gisteren op haar Instagramaccount aan dat Lauren Conrad Beauty nu officieel een ding is en ze liet ook meteen de eerste producten zien. Zo bestaat de lijn –en hoe kan het ook anders – uit een vloeibare eyeliner. Zo kan je haar befaamde winged eyeliner zonder moeite kopiëren. Verder brengt ze ook nog een matte lippenstift, een highlighter in crèmevorm, een glanzende lipgloss en een Lip and Cheek Tint uit. Bovendien is de lijn volledig vegan en werden er alleen maar materialen gebruikt die lief zijn voor het milieu.

‘Een beautylijn opstarten staat al heel lang op mijn lijstje’, vertelt Lauren in een interview met Cosmopolitan. ‘Het was alleen een kwestie van de juiste partners en de juiste situatie vinden. Ik heb het proces al verschillende keren opgestart en stopgezet, maar de samenwerking voelde nooit 100% juist aan.’

Verder heeft Lauren nog grote plannen met Lauren Conrad Beauty. Nu bestaat de lijn uit vijf producten waar je een volledige look mee kan creëren, maar in de toekomst wil ze graag nog enkele skincareproducten uitbrengen. ‘Ik ben al een tijdje verschillende formules aan het testen, maar ik wilde zeker zijn dat ik tevreden was met de resultaten op lange termijn. We zullen dus zeker nog een cleanser, een toner in sprayvorm en een olie met vitamine C uitbrengen.’ Wij zijn benieuwd!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.