Home FASHION & BEAUTY Fashion HEBBEN: überschattige koelkast om je make-up in op te slaan

HEBBEN: überschattige koelkast om je make-up in op te slaan

Cool! 😍

© Amazon

Zet jij je make-up liever niet naast de flessen rosé, en wist je überhaupt dat je sommige beautyproducten beter in de koelkast bewaart? In deze schattige frigo sla je vanaf nu wél je arsenaal aan make-up netjes op. Wij willen het nú bestellen!

De koelkast is meer dan alleen handig: ze is überschattig en past perfect bij je make-uptafel. Waarom je ze moet bestellen? Naast het feit dat ze gewoon onweerstaanbaar is, bewaart ze je producten ook op de juiste manier.

Droog en koel

Ook make-up heeft een houdbaarheidsdatum en het is heel belangrijk om die te respecteren, zeker wanneer het om producten gaat die je in de buurt van je ogen smeert. Waar je die houdbaarheidsdatum in godsnaam kan vinden? Op de achterkant of onderkant van je mascara of dagcrème staat een symbool met daarin een cijfer en de letter ‘M’. Dat staat voor het aantal maanden dat het product na opening goed blijft.

Het is dan ook belangrijk dat je je make-up op de juiste manier bewaart: droog en op een donkere en koele plaats. Zo kan je nagellak, lippenstift en dagcrème beter in de koelkast bewaren. Een lijst van alle producen die je in je nieuwe schattige aankoop kan opslaan vind je hier.

Voorlopig kan je de mini fridge bij ons enkel via Amazon bestellen, maar aangezien het ingenieuze toestel in Engeland wél al een must have is, zal het volgens ons niet lang duren voordat je er ook in België mee aan de kassa kan gaan staan.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.