Home FASHION & BEAUTY Fashion Dankzij Kendall Jenner zoeken we nu massaal naar deze knit van Mango

Dankzij Kendall Jenner zoeken we nu massaal naar deze knit van Mango

Die kleurtjes!

Kendall Jenner Mango
© Getty

Kendall Jenner vormt al langer een stijlicoon, en dat mag eigenlijk geen verrassing wezen. Het model weet mede dankzij haar job als geen ander welke items trendy zijn en hoe je ze het best kan combineren. Het bewijs? De streetstylelook die ze eerder deze week neerzette met een budgetproof knit van Mango.

Toegegeven, de oogverblindende outfits waarin sterren als Kendall Jenner schitteren, zijn vaak onbetaalbaar. Het 25-jarige topmodel wordt dan ook regelmatig gespot in ontwerpen van Jacquemus, Versace en Balenciaga. En hoe mooi die items ook zijn, luidt de slogan bij het bekijken van de bijhorende prijskaartjes steevast: ‘Ain’t got no money in the bank’. Toch verscheen ‘Kenny’ tijdens een uitje in New York in een breisel dat je je zonder enige twijfel wel kan veroorloven.

Kendall Jenner
© Getty

Net zoals opa

Het gebeurt niet vaak dat iemand van de Kardashian- of Jennerclan voor een budgetketen kiest, maar Kendall Jenner liet haar oog vallen op een gestreepte debardeur van Mango. Eentje die aan de (virtuele) kapstok hangt voor nog geen € 30. De gebreide vest straalt een jaren ’70 vibe uit en komt in prachtige aardetinten zoals terracotta, maar ook limoen en crème.

Al is het vooral de manier waarop Kendall Jenner de debardeur van Mango combineert die hem er superduur laat uitzien. Ze gooit het namelijk over een kraakwit overhemd waardoor er een mooi gelaagd effect ontstaat. Haar outfit wijkt daarbij helemaal af van haar gebruikelijke stijl, want ze kiest voor een look à la opa met loafers met geribde sokken en een wijde kaki broek. Een paar gouden ringen, een zonnebril, een mondmasker met kralenketting en een groen tasje zorgen voor de finishing touch. Wil jij haar look graag nabootsen? Wij zetten je graag op weg met enkele leuke lookalikes.

Hemd, debardeur, loafers, jeans en zonnebril.

Meer mode: