Home FASHION & BEAUTY Beauty SPOTTED: 5 kapseltrends die je komende zomer wil kopiëren

SPOTTED: 5 kapseltrends die je komende zomer wil kopiëren

Laat je inspireren!

kapseltrends zomer
© Getty

De lente mag dan nog niet officieel begonnen zijn, maar die iets warmere temperaturen van volgende week doen ons alvast verlangen naar de zomermaanden. En daar hoort uiteraard een nieuw kapsel bij. Om jullie te inspireren, hebben wij dan ook de 5 voornaamste kapseltrends voor de zomer van 2020 op een rijtje gezet.

Trend 1: kristallen en parels

Kleine, subtiele haaraccessoires zijn komende zomer helemaal in. Eerder deden parels het al goed, maar tijdens de zomermaanden beginnen ook kristallen aan hun opmars. Een hele makkelijke manier om een klassieke dot of paardenstaart toch een moderne touch te geven.

Trend 2: Kaarsrechte en glanzende lokken

Beach waves waren jarenlang ontzettend populair, maar deze zomer moeten ze plaatsmaken voor een kaarsrechte coupe. Investeer ook in enkele haarproducten die je lokken een glanzend effect geven om je look zo compleet te maken.

Trend 3: aardbeiblond

Na platinablond en asblond is het nu de beurt aan aardbeiblond. Deze warme tint is ontzettend flatterend en past werkelijk bij bijna elke huidskleur. Geloof je ons niet? Wel, Beyoncé, Drew Barrymore en Adele gaven in het verleden al het goede voorbeeld.

Trend 4: ‘The Rachel 2.0’

Nu ‘Friends’ een comeback maakt, is ook het kapsel van Rachel Green, het personage van Jennifer Aniston, weer aan het heropleven. Jennifer zelf zweert al jaren bij deze snit, maar nu kopiëren ook andere celebs het befaamde kapsel. Kijk bijvoorbeeld maar naar Selena Gomez.

Trend 5: een moderne pixie

Korte kopjes kiezen deze zomer resoluut voor een pixiekapsel. Vraag aan je kapper alvast om je haar kort genoeg te knippen en voor voldoende textuur. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen, is investeren in een goede haarwax. Hiermee kan je extra glans toevoegen en je lokken beter mee in model leggen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.