Home FASHION & BEAUTY Beauty KAPSELTREND: Jennifer Lopez bewijst dat opvallende highlights weer kunnen

KAPSELTREND: Jennifer Lopez bewijst dat opvallende highlights weer kunnen

Wij zijn alvast fan van haar nieuwe look!

jennifer lopez
© Getty

De laatste jaren moesten highlights zo subtiel mogelijk zijn, maar Jennifer Lopez bewijst nu het tegenovergestelde. De zangeres werd namelijk gespot met enkele opvallende kleurschakeringen in haar lokken en wij moeten eerlijk toegeven dat het haar best goed staat.

We hadden het misschien niet verwacht, maar opvallende of chunky highlights zijn weer in. Zo laat Jennifer Lopez alvast zien hoe het moet. Haar haarstylist Chris Appleton deelde op sociale media namelijk een aantal foto’s van de zangeres waar op ze te zien is met een nieuwe coupe.

J.Lo koos voor een mix van warme tinten zoals lichtbruin en karamelblond. Onze mening? We zijn best fan van haar nieuwe haarkleur. Wil je het effect zelf een keertje proberen? Dan zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Volgens kapper George Papanikolas is deze look vooral geschikt voor wie iets langer haar met krullen (of een soort van wave) heeft.

View this post on Instagram

?

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

‘Vooral de plaatsing van de highlights is van cruciaal belang. Er moet meer definitie zijn ter hoogte van je haarwortels en de schakeringen moeten je gezicht mooi omlijsten. Ook belangrijk is dat de kleurschakeringen mooi verspreid worden over je hele coupe om zo extra contrast te creëren’, aldus George.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.