Home FASHION & BEAUTY Fashion JBC haalt alles uit de kast om onze winkelervaring te vernieuwen

JBC haalt alles uit de kast om onze winkelervaring te vernieuwen

Wat dacht je van een digitale assistent in je pashokje of zelf ontworpen T-shirts?

Het Belgische familiebedrijf is volop innovaties aan het testen in JBC Innovation Lab, gebouwd op de Corda Campus in Hasselt. Samen met klanten en start-ups wordt er gezocht naar manieren om onze winkelervaring nog aangenamer en persoonlijker te maken. De beste uitvindingen komen in de JBC-winkels te liggen.

JBC bouwt aan de winkel van morgen. Er wordt geëxperimenteerd met bewegingssensoren, gepersonaliseerde in-store-boodschappen, een pop-up-printshop en een feedback-totem.

Pienter pashokje

Ben je in je eentje aan het shoppen, maar had je graag stylingtips gewild van een vriendin? Dan vind je in JBC een slim pashokje dat je helpt bij het shoppen. Op een scherm toont het items om je outfit helemaal af te maken. Als het nét niet de broek is die je zocht, toont het systeem andere vergelijkbare opties in de winkel. Heb je de verkeerde maat mee in de paskamer? Dan scan je simpelweg het ticket in en kies je een andere maat, die een winkelmedewerker meteen komt brengen. Als dat niet handig is!

Met de Gentse start-up Flâneur, die sterk bezig is met gepersonaliseerde kledij voor jongeren, werkt JBC ook aan in-store-personalisatie van kledij. Die maakt het voor klanten mogelijk hun eigen gepersonaliseerde kledingstuk te ontwerpen en ter plaatse te laten printen.

JBC Innovation Lab werkt ook aan een feedback-totem, die de mening van klanten vraagt om waar nodig de dingen bij te sturen. Het Belgische kledingmerk is duidelijk klaar voor de toekomst. We zijn benieuwd welke nieuwe snufjes het tot in onze JBC-winkels zullen schoppen!

Lees meer over mode:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.