Home FASHION & BEAUTY Beauty HEBBEN: dankzij deze schattige macarons is je nagellak in 30 seconden droog

HEBBEN: dankzij deze schattige macarons is je nagellak in 30 seconden droog

nagellak
© Instagram @leminimacaron

‘The only time a woman is helpless, is when her nails are drying’, zegt men weleens. Die tijd verkorten is dan ook de natte droom van elke nagellakliefhebber. Le Mini Macaron belooft dit te doen: met hun kits zou de klus in een halve minuut geklaard zijn. Waarom ontdekken we dit nu pas?

Magische macarons

De kits van Le Mini Macaron zijn super compleet. Ze bestaan uit een flesje nagellak, een macaronvormige droger in een leuk kleurtje, een USB-kabel, een oplader, een kleine vijl, een nagelriemduwer en zakjes om de nagellak weer mee te verwijderen. De dingetjes zien er niet alleen heel schattig uit, ze zijn ook gebruiksvriendelijk. Je stopt het kleine ding makkelijk weg in je handtas en kan het tijdens het werk aansluiten op de USB-poort van je laptop. Want iedereen – behalve je baas – weet dat de werkuren, wanneer je op je laptop zit te tokkelen, het beste moment is om je nagels een nieuw kleurtje te geven.

Onze Franstalige Flaircollega’s testten de dingetjes een tijd geleden uit en zij waren er erg tevreden over. ‘Je nagels zijn binnen het kwartier gelakt en de nagellak houdt zo’n acht dagen. Dat is iets minder dan de beloofde tien dagen, maar toch een mooi resultaat’, vonden zij. Een kit kost je zo’n 35 euro, exclusief verzendingskosten. We zijn lucky ladies, want de webshop van Le Mini Macaron levert wel degelijk in ons landje. Je kan de kits bovendien kopen op Sephora.fr.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.