Home FASHION & BEAUTY Dé uitvinding die ons leven gaat veranderen: nagellak in poedervorm

Dé uitvinding die ons leven gaat veranderen: nagellak in poedervorm

Gewoon even dippen en klaar!

Kiaraskynails
Na spray-on nagellak is er een nieuwe trend opgedoken die onze manicure voor altijd zal veranderen. Het resultaat zijn perfect gelakte nagels én je hoeft niet meer te wachten tot de nagellak opgedroogd is. Waarom zijn we hier niet eerder opgekomen?

Het probleem met gewone nagellak is dat we vaak maar met één hand goed kunnen lakken. Eén hand ziet er perfect uit, terwijl je andere hand vaak op een grote puinhoop uitdraait. Daarom is nagellak in poedervorm een makkelijke oplossing. Je moet eerst een primer aanbrengen en vervolgens je vinger in het potje dippen. Als laatste moet je gewoon de restjes langs je nagel schoonmaken. Zo makkelijk is het!
 

 

Une vidéo publiée par @insiderbeauty le

Het merk Kiara Sky verkoopt tientallen kleurtjes van dit wonderproduct. Voor één lakje betaal je zo’n dertien euro, maar je doet er minstens net zo lang mee als met een gewone nagellak. Voorlopig is het concept nog niet wereldwijd bekend, maar wij gokken dat dit maar een kwestie van tijd is. Waarom zouden ze zo’n geniale uitvinding niet overal uitbrengen?
 

Ook deze uitvindingen zijn echt geweldig:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.