Home FASHION & BEAUTY Fashion Op zoek naar een nieuwe handtas? Dit is het enige detail dat...

Op zoek naar een nieuwe handtas? Dit is het enige detail dat er deze herfst toe doet

© Getty

Handtassen zijn de manier bij uitstek om je outfit die wauw-factor te bezorgen. En dat tegen élk budget. Dat is dan ook de reden waarom wij net die categorie op webshops elk seizoen aandachtig scannen. Ben jij nog op zoek naar een trendy exemplaar om deze herfst over je schouder te slaan? Dan is dit het detail waarop je wil letten.

Halskettingen, oorbellen, armbanden… De kans dat er in je badkamerkast een schakeljuweel ligt, schatten wij erg hoog in. Misschien heb je zelfs een paar loafers of een jurk met een open rug waaraan een zwaar metaal bengelt. Maar op dit moment spot je de chunky chain nog het vaakst aan handtassen. Dankzij pareltjes zoals de ‘Cassette‘ van het Italiaanse luxelabel Bottega Veneta of de ‘Anchor‘ van JW Anderson zijn stoere tassen met kettingen nu al niet meer weg te denken uit het straatbeeld in modesteden als Parijs en Milaan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

View this post on Instagram

Summer loving?

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Variaties

Maar zoals dat wel vaker gaat met felbegeerde items duurt het niet lang voor er lookalikes op de markt verschijnen. Zo vind je ondertussen bij elke budgetketen wel een handtas met het groteske detail in de herfstcollecties terug. En dat tot grote vreugde van budgetshoppers! Zo is er trouwens een breed scala aan tassen met schakelkettingen. Denk maar aan een exemplaar met zware metalen of net eentje met strakke acrylschakels.

Koop je liever niet elk seizoen een nieuwe handtas? Geen probleem, want je kan ook eenvoudig een ketting apart kopen. Het duurzame accessoirelabel Hvisk heeft er bijvoorbeeld in alle kleuren van de regenboog. Je klikt ze gewoon vast aan de riempjes van je handtas en klaar is kees.

Chunky chains 

€ 35 – Weekday

Chunky chains 

€ 109,55 – Valentino via Asos

Chunky chains 

€ 41 – & Other Stories

Chunky chains

€ 30 – Hvisk (enkel de ketting)

Chunky chains 

€ 20,95 – NA-KD (enkel de ketting)

Chunky chains 

€ 25,95 – Zara

[td_smart_list_end]

Lees ook: