Home FASHION & BEAUTY Beauty Beautyliefhebbers, opgelet: Glossier opent dit najaar een pop-up in Londen

Beautyliefhebbers, opgelet: Glossier opent dit najaar een pop-up in Londen

Het perfecte excuus voor een citytrip met de girls!

© Cherisse Kenion via Unsplash

Fans van Glossier maken dit najaar maar beter wat tijd vrij in hun agenda. Het beautymerk heeft namelijk net bekendgemaakt dat ze binnenkort een pop-upwinkel openen in Londen. De ideale gelegenheid om een voorraadje van je favoriete producten in te slaan!

Glossier is op korte tijd heel populair geworden, maar het merk heeft nog maar twee fysieke winkels. Tot nu toe moest je dus naar LA of New York als je iets van het beautymerk wou bemachtigen. Vanaf dit najaar moeten we al iets minder ver reizen, want oprichtster Emily Weiss heeft namelijk net bekendgemaakt dat er een pop-upwinkel komt in Londen. Hoog tijd dus om nog een citytripje te plannen!

Emily maakte het nieuws bekend in een interview met de Financial Times, maar veel wou ze nog niet verklappen. ‘We zijn een wereldwijd bedrijf. Bijna de helft van onze volgers zijn internationaal dus we proberen om onze producten zo snel mogelijk in hun handen te krijgen.’

View this post on Instagram

🎯💎

A post shared by Glossier (@glossier) on

Lang zal de pop-up helaas niet open zijn, want de winkel opent zijn deuren op 15 november en gaat opnieuw dicht op 22 november. Wie enkele items van Glossier wil bemachtigen, zal zich dus die week moeten vrijmaken. Place to be is Portland Place in Londen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.