Home FASHION & BEAUTY Flairs favoriete pop-up shops

Flairs favoriete pop-up shops

Komono x Jean-Michel Basquiat
Zomer betekent pop-up shops en overal in het land duiken er dan ook tijdelijke winkelparadijsjes op. Wij zetten onze drie favorieten van het moment op een rij!

Vintage fashion bij STuff & STories

STuff & STories is het pop-upconcept van Nederlands label SuperTrash. Na Antwerpen kan je nu in Knokke vintage designermode en unieke accessoires shoppen. Tussen de selectie vind je ook een paar stukken uit de kleerkast van ontwerpster Olcay Gulsen herself!

STuff & STories, Dumortierlaan 9, Knokke, tot en met 31 augustus.

MikaHandgemaakte juweeltjes bij Mika

Je kent Mika misschien van de juwelenavondjes at home, maar nu kan je tijdelijk ook in een pop-up shop in Antwerpen terecht voor de collectie elegante dan wel schattige sieraden in zilver, plexiglas en edelmetaal.

Voor de coole plexicollectie werd samengewerkt met niemand minder dan Geena Lisa.

Mika, Vlasmarkt 26, Antwerpen, tot en met 15 juni.

Arty uurwerken bij Komono

Komono is een hip en verrassend betaalbaar Belgisch accessoiremerk dat al een paar jaar geweldige horloges en zonnebrillen maakt. Nieuw is het Curated-concept, waarbij founders Raf Maes en Anton Janssens samenwerkingen aangaan met iconen uit de kunstwereld.

De eerste arty collab is er meteen één om u tegen te zeggen: Komono x Jean-Michel Basquiat mixt de wereld van het merk met het iconoclastische werk van de Amerikaanse grafittikunstenaar en schilder. Basquiat stierf op 27-jarige leeftijd aan een overdosis heroïne, maar nu kan je in Antwerpen originele horloges kopen met zijn signatuur op het polsbandje. Dolletjes.

Komono, Everdijstraat 35, Antwerpen, tot 31 juli.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.