Home FASHION & BEAUTY Flair Beauty testteam: Matte Revolution van Charlotte Tilbury

Flair Beauty testteam: Matte Revolution van Charlotte Tilbury

'Dit is mijn favoriete aankoop uit New York, en toch heb ik hier het langst over getwijfeld.'

Webredactrice Sandie (27) werkt al drie jaar voor Flair, maar is al sinds jonge leeftijd verliefd op alles wat met make-up te maken heeft. Toen ze klein was, kroop ze op het badkamerkrukje om de beautyproducten van haar mama uit te proberen voor de spiegel en tijdens haar tienerjaren keek ze vaker naar tutorials dan naar haar schoolboeken. Ook nu ze volwassen (althans, volgens haar identiteitskaart) is, is haar liefde voor all things beauty nog niet over. Vooral oogschaduwdoosjes, lippenstiften en foundations hebben een speciaal plaatsje in haar hart.

Matte Revolution van Charlotte Tilbury: 9/10


Prijs/kwaliteit:

Het is de eerste keer dat ik iets van Charlotte Tilbury kocht, en ik kan je nu al vertellen dat het zeker niet de laatste keer zal zijn. Enkele van mijn favoriete YouTubers gebruiken het merk vaak, en daarom besloot ik om er zelf ook eens iets van te kopen. € 32 voor een lippenstift is prijzig, maar is in dit geval wel de moeite waard.

Geur/textuur:

De lippenstift heeft een matte finish, maar voelt toch ontzettend zacht aan op je lippen. Dat is iets wat ik niet verwacht had en wat me aangenaam verrast heeft.

Pluspunten:

Normaal gezien ben ik niet zo voor nude lippenstiften, maar deze behoort voortaan tot mijn favorieten. De kleur is redelijk neutraal, met een subtiele perzikachtige ondertoon. Ik kocht hem op vakantie in New York. Het vakje van deze kleur was leeg omdat hij zo populair is, aldus de verkoopster – zeg genoeg, toch? -, maar gelukkig hadden ze er nog eentje gevonden.

De vorm, die iets rechthoekiger is dan een normale lipstick, vond ik eerst een beetje raar, maar uiteindelijk heeft die me overtuigd. Je kan de lipstick namelijk heel precies aanbrengen en je raakt er makkelijk mee in je mondhoeken.

Minpunten:

Dit is mijn favoriete aankoop uit New York, en toch heb ik hier het langst over getwijfeld. De kleur zag er op mijn hand namelijk een stuk donkerder uit dan die werkelijk is. Op je lippen ziet de kleur er dus anders uit dan bijvoorbeeld op de achterkant van je hand.

Zou ik het opnieuw kopen?

Heel duidelijk: ja!

Ik begin altijd in het midden en vervolgens werk ik naar buiten toe. Dat vind ik zelf het makkelijkst werken.

Matte Revolution ‘Pillow Talk’ – € 32 – Charlotte Tilbury via De Bijenkorf.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.