Home FASHION & BEAUTY Fashion Nieuwe trend? Fashionista’s verschijnen met twee broeken over elkaar op NYFW

Nieuwe trend? Fashionista’s verschijnen met twee broeken over elkaar op NYFW

Weinig comfortabel, als je 't ons vraagt.

Op de runways van New York Fashion Week zie je wat we binnen twee seizoenen zullen dragen, maar in de straten van the Big Apple geven bloggers, journalisten, stylisten en ander modevolk mee wat we nu zouden moeten aantrekken. Al is niet alles even draagbaar…

Twee broeken

We get it: het wordt binnenkort weer heel koud. Stiekem trekken wij in de wintermaanden ook soms een weinig sexy legging of panty aan onder onze broek, want dat is toch heerlijk warm. Maar twee dikke, lange broeken over elkaar dragen? We hebben zo onze bedenkingen.

Zowel styliste Annina Mislin als moderedactrice Taylor Tomasi Hill, beiden bekend in de streetstyle scene, verschenen tijdens de eerste modeweek met een geklede broek waaronder ze een jeansbroek leken te dragen. Weinig comfortabel, als je ‘t ons vraagt.

Day 1 NYFW ?Thank you for the photo @danrobertsstudio!!!

A post shared by Annina Mislin (@anninamislin) on

by #danielbrunograndl #taylortomasihill #newyork #2017 #theurbanspotter

A post shared by Daniel Bruno Grandl (@theurbanspotter) on

Natuurlijk hadden de twee fashionista’s niet toevallig tegelijkertijd hetzelfde (vreemde) idee. De dubbele broek is een creatie van Maison Margiela, het modehuis van Belgisch ontwerper Martin Margiela. Heel veel extra warmte gaat de dubbele broek je niet bezorgen, want het jeansdeeltje stopt natuurlijk waar de donkerblauwe broek begint. Het is dus gewoon een originele manier van Margiela om een hoge taille te creëren. Al zou wat extra stof niet slecht zijn in het geval van een broek waar je zo’n 890 euro voor neertelt…

Layered waistband trousers – Maison Margiela bij Farfetch – €890

Modegoeroe’s zoals Mislin en Hill komen natuurlijk weg met de dubbele broek, maar we betwijfelen sterk of we er even stijlvol zouden uitzien. Mocht je ‘t toch willen proberen, raden we een beetje DIY-werk aan. Een oude jeansbroek kapot knippen lijkt ons minder pijnlijk dan een half maandloon spenderen.

Meer mode: