Home FASHION & BEAUTY Fashion ZIEN: supermodel Gigi Hadid verliest haar schoen op de catwalk

ZIEN: supermodel Gigi Hadid verliest haar schoen op de catwalk

Gelukkig kwam zusje Bella haar helpen!

© PHOTO NEWS

New York Fashion Week is in volle vaart en dat verloopt niet altijd zonder fouten. Supermodellen hebben soms ook een moeilijke werkdag. Zo ook Gigi Hadid, die met maar één schoen op de catwalk van Anna Sui verscheen. De it-girl kon gelukkig rekenen op zus Bella om haar te ondersteunen.

Als je niet front row zat, zou je het niet eens hebben opgemerkt. Zo professioneel bleef supermodel Gigi Hadid toen ze met slechts één schoen de catwalk van Anna Sui op moest. Met een hak aan de linkervoet, balanceerde de 22-jarige op haar tippen om niet te vallen.

De it-girl showde een bohemian chic ensemble met een overdaad aan glitters en zelfs een sjaaltje met veren. Door haar zwarte sokken en ongelooflijke balans, viel het de toeschouwers niet eens op dat Gigi slechts één schoen droeg.

Sister act

Tijdens de finale van het defilé, wanneer alle modellen nog eens samen de catwalk op wandelen, kon Gigi gelukkig rekenen op hulp van haar jongere zus. Bella Hadid, die ook meewandelde in de modeshow, ondersteunde – letterlijk – haar zus en samen sloten ze de show van Anna Sui af. Zusterliefde!

Lees meer over de zusjes Hadid:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.