Home FASHION & BEAUTY Fashion Dit is de truientrend die we in 2021 overal zullen zien

Dit is de truientrend die we in 2021 overal zullen zien

Gezellig én sexy!

Sfeerbeeld © Getty

We weten niet hoe het bij jullie zit, maar bij de start van een nieuw seizoen slaan wij zonder fout een paar gezellige truien in. Omdat er nieuwe trendkleuren en modellen zijn, of gewoon omdat je er nooit genoeg kan hebben. De truientrend die in 2021 furore zal maken? Breisels met een verleidelijke achterkant.

Wie nu al naar het zacht voorjaarsweer verlangt, heeft ongetwijfeld al eens door de nieuwe collecties gesnuisterd. Zichtbare behaatjes en verleidelijke zwarte jurken zijn daarbij niet de enige trendstukken die de lente en de zomer (hopelijk) heet zullen maken. Ook in tricotland duikt er een sexy trend op: de trui met open achterkant.

Het is Attire, het geesteskindje van de Duitse influencer Xenia Adonts, die de truien weer naar de voorgrond bracht, en sindsdien de fashion scène mee weet te verleiden. Het kenmerkende stuk komt in verschillende kleurtjes, zoals mosgroen en chocoladebruin, en sluit achteraan met een strik.

Hoewel het een kenmerkend stuk van Attire is, hebben heel wat andere modelabels de boot van sexy knitwear niet gemist. Zo hebben ook ketens als Zara, Mango en Pull & Bear de truientrend in hun collecties opgenomen, al is dat met een eigen interpretatie. Dat een trui niet langer enkele functioneel hoeft te zijn, is bij deze nog maar eens duidelijk geworden. Hoe dan ook willen wij wel een modelletje in huis halen eens de temperaturen weer de hoogte in gaan.

1 / 6
Beige trui met open rug
Zwarte trui
Pastelblauwe trui met strikdetail
Rode trui
Grijze trui
Beige trui
Beige trui met open rug
Beige trui met open rug

€ 19,99 – Pull & Bear

Zwarte trui
Zwarte trui

€ 49 – & Other Stories

Pastelblauwe trui met strikdetail
Pastelblauwe trui met strikdetail

€ 89,95 – Love Copenhagen via Zalando

Rode trui
Rode trui

€ 9,99 – H&M

Grijze trui
Grijze trui

€ 12,60 – Collusion via Asos

Beige trui
Beige trui

€ 56,95 – Na-kd

Lees ook: