https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Gezellig én sexy!

Dit is de truientrend die we in 2021 overal zullen zien

Chloë Foubert


We weten niet hoe het bij jullie zit, maar bij de start van een nieuw seizoen slaan wij zonder fout een paar gezellige truien in. Omdat er nieuwe trendkleuren en modellen zijn, of gewoon omdat je er nooit genoeg kan hebben. De truientrend die in 2021 furore zal maken? Breisels met een verleidelijke achterkant.


Wie nu al naar het zacht voorjaarsweer verlangt, heeft ongetwijfeld al eens door de nieuwe collecties gesnuisterd. Zichtbare behaatjes en verleidelijke zwarte jurken zijn daarbij niet de enige trendstukken die de lente en de zomer (hopelijk) heet zullen maken. Ook in tricotland duikt er een sexy trend op: de trui met open achterkant.

Het is Attire, het geesteskindje van de Duitse influencer Xenia Adonts, die de truien weer naar de voorgrond bracht, en sindsdien de fashion scène mee weet te verleiden. Het kenmerkende stuk komt in verschillende kleurtjes, zoals mosgroen en chocoladebruin, en sluit achteraan met een strik.Hoewel het een kenmerkend stuk van Attire is, hebben heel wat andere modelabels de boot van sexy knitwear niet gemist. Zo hebben ook ketens als Zara, Mango en Pull & Bear de truientrend in hun collecties opgenomen, al is dat met een eigen interpretatie. Dat een trui niet langer enkele functioneel hoeft te zijn, is bij deze nog maar eens duidelijk geworden. Hoe dan ook willen wij wel een modelletje in huis halen eens de temperaturen weer de hoogte in gaan.

Beige trui met open rug

Beige trui met open rug

Beige trui met open rug

€ 19,99

Pull & Bear

Zwarte trui

Zwarte trui

Pastelblauwe trui met strikdetail

Pastelblauwe trui met strikdetail

Pastelblauwe trui met strikdetail

€ 89,95

Love Copenhagen via Zalando

Zalando

Rode trui

Rode trui

Rode trui

€ 9,99

H&M

Grijze trui

Grijze trui

Grijze trui

€ 12,60

Collusion via Asos

Asos

Beige trui

Beige trui

Beige trui

€ 56,95

Na-kdLees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten