Home FASHION & BEAUTY Fashion WAUW: H&M verkoopt kopie van Kate Middletons trouwjurk

WAUW: H&M verkoopt kopie van Kate Middletons trouwjurk

Zoek de 7 verschillen!

Zie jij jezelf ook schitteren in een trouwjurk à la Kate Middleton? Helaas is haar exemplaar haast onbetaalbaar, maar H&M komt met een oplossing. De Zweedse kledingketen legt namelijk een perfecte kopie van de jurk in z’n winkelrekken.

Trouwjurken kosten doorgaans een fortuin, maar dankzij een aantal winkelketens kan het ook veel goedkoper en even klassevol. Dat hebben ze onder andere bij & Other StoriesHunkemöller en Esprit al goed begrepen. Maar nu springt ook H&M op die kar, want de Zweedse winkelketen lanceerde een paar dagen geleden een bruidscollectie.

Die collectie heet ‘The Wedding Shop‘ en bestaat uit betaalbare trouwjurken, elegante kledingstukken voor in de suite en feestelijke accessoires. Maar de winkelketen pakt daarbij ook uit met een blikvanger van formaat. Enter: een kopie van Kate Middletons trouwjurk.

Goedkoper exemplaar

Zeven jaar geleden gaf Kate Middleton haar jawoord aan prins William. Dat deed ze in een prachtige ivoorkleurige trouwjurk met V-hals en kanten mouwen. En het is net dat exemplaar dat H&M toevoegt aan de nieuwe bruidscollectie. Het grote verschil? Het prijskaartje!

Het originele ontwerp van Sarah Burton heeft een prijskaartje van ongeveer 350.000 euro en voor de creatie van H&M leg je net geen 300 dollar neer. Het verschil in prijs heeft onder andere te maken met de materialen, en H&M liet ook de lange sleep achterwege.

1 / 4
Bruidsjurk H&M
Bruidsjurk H&M
Bruidsjurk H&M
Bruidsjurk H&M
Bruidsjurk H&M
Bruidsjurk H&M

© H&M

Bruidsjurk H&M
Bruidsjurk H&M

© H&M

Bruidsjurk H&M
Bruidsjurk H&M

© H&M

Bruidsjurk H&M
Bruidsjurk H&M

© H&M

De jurk is nog niet te vinden op de Belgische website van H&M, maar hopelijk komt daar snel verandering in. De Amerikanen kunnen hun slag al wel slaan, want daar is de jurk te koop via de webshop.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.