Home FASHION & BEAUTY Fashion H&M heeft misschien wel de trouwjurk van je dromen ontworpen

H&M heeft misschien wel de trouwjurk van je dromen ontworpen

En hij is héél betaalbaar!

Voor bruidjes in spe is het the best of times én the worst of times. Ze worden overstelpt met steeds meer keuzemogelijkheden voor de grote dag. Al die opties brengen helaas ook keuzestress met zich mee. Misschien helpt de nieuwe trouwjurk van H&M om de knoop door te hakken?

Na de betaalbare bruidscollectie van Sessùn, Esprit en de sneakercollab tussen Kate Spade New York en Keds, komt ook H&M het bruidsfeest vervoegen.

Ook dit jaar brengt het Zweedse ready-to-wear-label een collectie op de markt die de focus legt op het gebruik van gerecycleerde materialen. Eén stuk uit de Conscious Exclusive 2018-collectie van H&M sprong ons meteen in het oog.

Trouwjurk

De vintage ogende trouwjurk heeft een aansluitend silhouet met kanten details en een hoge kraag. We zijn enorm fan van de onderkant, die breder wordt vanaf de knieën, zonder een overdreven ‘poef’-effect. Van het prijskaartje moet je ook niet wakker liggen: voor € 299 haal je de droomjurk in huis.

Noteer alvast 19 april in je agenda, want dan kan je Conscious Exclusive 2018-collectie shoppen. We vermoeden dat veel blozende bruiden in deze jurk naar het altaar willen stappen, er snel bij zijn is dus de boodschap!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.