Home FASHION & BEAUTY Fashion Maakt deze handtas straks z’n comeback dankzij Beyoncé en Kendall Jenner?

Maakt deze handtas straks z’n comeback dankzij Beyoncé en Kendall Jenner?

Haal jij de jouwe binnenkort weer uit de kast?

comeback
PHOTO NEWS

De laatste keer dat we ’m zagen was in de handen van Paris Hilton ten tijde van ‘The Simple Life’, maar kijk: de handtas met het befaamde LV-monogram van Louis Vuitton is helemaal terug. En wel dankzij Beyoncé en Kendall Jenner.

In het begin van de jaren 2000 zag je hem overal: de handtas met LV-monogram van Louis Vuitton. Of hij nu bruin met beige was of wit met het monogram in alle kleuren van de regenboog: zolang je van mijlenver het logo kon spotten, zat je goed.

2000: van Paris tot Regina

Destijds werd de tas legendarisch gemaakt door celebs zoals Paris Hilton, Lindsay Lohan en Jessica Simpson. Hij duikt zelfs twee maal op in ‘Mean Girls’: één keer aan de arm van Cady als ze gaat shoppen met Janis en Damian en één keer om de schouder van Regina als ze zich in het shoppingcenter voordoet als ‘Susan van Planned Parenthood’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

2017: van Beyoncé tot Kendall

Hoewel er sinds de komst van Nicolas Ghesquière een nieuwe wind waait bij het Franse modehuis, lijkt de monogramtas de tand des tijds toch goed te hebben doorstaan. Zo werd zowel Beyoncé als Kendall Jenner recent met een exemplaar aan de arm gespot.

??

A post shared by Beylite (@beylite) on

Deze comeback bewijst nog maar eens dat logo’s anno 2017 weer helemaal oké zijn. Dringend tijd dus om jouw Louis vanonder het stof te halen!

comeback

Ook deze trends zijn helemaal terug: