https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Fashion SHOPTIP: deze populaire enkellaarsjes van Zara zijn de it-schoen van dit najaar

SHOPTIP: deze populaire enkellaarsjes van Zara zijn de it-schoen van dit najaar

In de Verenigde Staten waren ze in een mum van tijd uitverkocht, en ook bij ons vliegen ze de deur uit.

© Getty

Momenteel is het nog volop zomerweer, maar nu de solden al even voorbij zijn, is het hoog tijd om onze herfstgarderobe te updaten. Wij beginnen alvast met onze schoenenkast, want er is alvast een trend die daar komend najaar niet in mag ontbreken. Enter: geveterde enkellaarsjes.

Geveterde enkellaarsjes beloven deze herfst de it-schoen te worden, en wij hebben alvast het ideale exemplaar op het oog. Zara verkoopt namelijk zo’n paar dat ontzettend populair blijkt te zijn. Ondertussen zijn ze in de Verenigde Staten bijna vrijwel in elke maat uitverkocht. Ook bij ons zijn de schoenen erg geliefd, want op de website van het kledingmerk zijn er op dit moment nog maar drie maten beschikbaar. Wij duimen dat de gangbare maten binnenkort weer verkrijgbaar zijn!

De schoenen zijn te koop in twee kleuren (lichtblauw en -geel) en kosten € 89,95. Een schappelijke prijs voor een paar mooie laarsjes, als je het ons vraagt. Daarnaast hebben ze een net niet te hoge hak en hebben ze vooraan geen ronde, maar wel een vierkante vorm. Die laatste wordt komend seizoen ook erg trendy.

Denk je dat deze enkellaarsjes te ver buiten je comfortzone liggen? Bedenk dan dat je ze heel makkelijk kan stylen. Combineer ze met een midirok voor een vrouwelijke look, of draag er je favoriete jeans en een leuk hemdje bij. De ideale outfit voor op de werkvloer!

Meer mode: