Home FASHION & BEAUTY Beauty ZIEN: de nieuwe haarkleuringstechniek ‘drip hair color’ is een grote hit op...

ZIEN: de nieuwe haarkleuringstechniek ‘drip hair color’ is een grote hit op Instagram

Je krijgt haarverf over je heen gekapt terwijl je in de kappersstoel zit.

© Instagram: @taylorrae_hair

Na de eerste bizarre wenkbrauwtrend van 2018, kon een nieuwe haarkleurtrend niet lang uitblijven. De allereerste virale Instagramvideo is dan ook een feit! ‘Drip hair color’ is de nieuwste techniek voor haarkleuring die Instagram in de ban houdt.

Als je de reverse balayage al te gewaagd vond, zal je deze nieuwe haarkleurtrend zeker te avontuurlijk vinden. ‘Drip hair color’ is een techniek waarbij je haarverf over je heen krijgt gekapt terwijl je in de kappersstoel zit. Geen wonder dat de video veel nieuwsgierige kijkers lokte op Instagram.

‘Mother of rainsbows’

De Amerikaanse Taylor Rae noemt zichzelf (terecht) ‘mother of rainsbows’. Met één blik op haar Instagrampagina zie je dat de haarstyliste houdt van felle haarkleuren. Tijdens een van haar experimenten ontwikkelde ze bij toeval de nieuwe techniek ‘drip hair color’. Op de onderstaande video zie je hoe Rae te werk gaat.

De methode lijkt willekeurig maar het resultaat oogt, zoals je op de foto kan zien, heel verzorgd. Dat komt omdat de haarstyliste het haar in meerdere segmenten verdeelt met behulp van doorzichtig plastiek. Op die manier lopen de verschillende kleuren haarverf niet over in elkaar. Wat je verder niet ziet in de video, is dat Rae na het ‘druppelen’ de verf gelijkmatig verdeelt over het haar voor een mooi resultaat.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.